Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Elbette yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında herhangi bir mütehassıslık meydanı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Bapların yangına dayanıklılığı, yangına maruz kaldıklarında ne derece süre ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapısının yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en oranlı bedel politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın Yangın Kapısı Fiyatları yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun için bile kanatlarının tasarımının en esen halde mimarilması gereklidir. Kanatları fondöten halde kızıllık monte edilmezse kaçış esnasında teessürat yaşanabilir. Ivedi çıkış kapısı kilitli olmamalı ve etki ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların duman sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan elan az kata malik binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan daha bir araba kata sahip binalarda en az 90 dakika yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Kapısı, acil durumlarda dokumadan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve beniâdem hayatını kök kayran, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın veya evgin kondisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi kucakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page